brand-ART 

Lise Thinggaard Larsen stiftede brand-ART i 2016 og har siden hjulpet virksomheder, organisationer og private med at synliggøre og forankre deres DNA, mission, vision, kerneværdier og strategi i "et billede, der siger mere end 1.000 ord".

Lise er uddannet indenfor billedkunst og visuel kommunikation, og har  en årelang baggrund i erhvervslivet indenfor salg og marketing. Desuden er hun læreruddannet og har i mange år undervist og afholdt kurser i billedkunst med speciale i collage og pop-art. Hun er således ikke en traditionel billedkunstner, men nærmere betegnet en "branding artist",- deraf navnet brand-ART.

Med sin alsidige baggrund har Lise har skabt en unik kompetenceprofil som kunstner og proceskonsulent, med en kreativ og innovativ tilgang til virksomhedernes strategiarbejde og forretningsudvikling. 

Se mere om Lise Thinggaard Larsen HER

Mission

 

At bidrage med at skabe erkendelse, forankring og mening i en kompleks verden under konstant forandring.

 

Vision

 

At skabe bevidsthed om DNA, værdier og den røde tråd gennem analog, visuel kommunikation i form af "et billede, der siger mere end tusinde ord".

Værdigrundlag

 

Forankring

Analoge medier

Kreativitet

Innovation

Kunstpraksis

 

I brand-ART arbejder Lise primært på lærred og befinder sig genremæssigt i spændingsfeltet mellem pop-art, grafitti og collage. 

 

Hun tilføjer collagematerialer grafiske elementer, supplerer med både akryl, kridt, lim og tegninger, hvorefter det hele brydes op i mindre fragmenter, for igen - yderst velovervejet - at blive sat sammen i et helt nyt udtryk.

Ved første øjekast opfattes måske kun et enkelt, grafisk element i forgrunden. Men giver man sig tid, dukker genkendelige eller måske forstyrrende billeder og tekster op, der hver især er en lille fortælling som tilsammen udgør den samlede, store fortælling.

 

I nogle tilfælde arbejdes der i få lag, materialer og teknikker, hvilket åbner op for en friere og mere åben fortolkning af værket.

Jeg hjælper virksomheder og enkeltpersoner med at synliggøre deres eget kompas, så de i den evigt foranderlige verden har et allestedsnærværende DNA-kunstværk at pejle efter.

For alle har noget DNA og nogle værdier at bygge på, og vi skal ikke genopfinde den dybe tallerken hele tiden. Vi skal derimod udvikle os samtidig med at vi holder fast i den røde tråd og er bevidste om vores rødder. 

Og mine kunder er super glade for at få synliggjort deres DNA og værdier i et kunstværk. 

Jeg har hele livet tegnet, skrevet dagbøger, taget billeder og lavet collager. Og heldigvis har jeg gemt det hele.

For når jeg farer vild i mit eget moderne, globaliserede liv og skal gå nye veje, langer jeg ud efter alle mine tidligere produktioner, som jeg bruger som kompas til at navigere efter.

Jeg kan med egne øjne læse og se, at alt det jeg gik og lavede for mange år siden, hænger sammen med det, jeg laver i dag, og det viser mig i hvilken retning jeg selv skal gå fremover.

                                                                                   Lise Thinggaard Larsen, brand-ART

Værksted

 

I maj 2016 overtog Lise Thinggaard Larsen lejemålet KONGEremisen fra DSB for at skabe et helstøbt fundament for sin voksende forretning.

 

Med stor respekt for det oprindelige blev den gamle remisebygning sat i stand og indrettet til brand-ART´s værksted samt et moderne arbejds- og kontorfællesskab i rustikke og autentiske rammer.

I dag sidder her en vifte af soloselvstændige, der alle har kommunikation som omdrejningspunkt, hvad enten det drejer sig om grafik, arkitektur, musik eller kunst. 

Og det er ikke tilfældigt, at brand-ART har værksted på denne fornemme adresse. Her mødes fortid med nutid og fremtid.

Helt i tråd med brand-ART´s DNA-kunst, der netop samler og synliggør historie, identitet og den røde tråd.

I det øjeblik man træder ind ad døren i den historiske bygning, fornemmer man atmosfæren af kreativitet og storytelling.

Sidst i 1800-tallet blev kongens salonvogn efter sigende opbevaret her, under hans besøg hos Silkeborgs grundlægger, Michael Drewsen.

Bygningen er fra 1871 og har igennem årene primært fungeret som remise og værksted for DSB.

KONGEremsen ligger i Asger Jorn´s hjemby Silkeborg, med Galleri Moderne og Campus Bindslevs Plads som kulturelle naboer.

 

Læs mere om KONGEremisen HER

"Alle kan se noget genkendeligt i billedet, som er et samlingspunkt og har stor intern værdi. Det her er helt sit eget og meget prof."

Jacob Olsen, CEO

NRE

brand-ART / KONGEremisen Drewsensvej 3 / DK-8600 Silkeborg / Tlf: +45 29 91 88 16 / Email: info@brand-art.dk / CVR 37894486

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn Social Ikon