OM brand-ART 

 

Mit navn er Lise Thinggaard Larsen

 

Jeg er opvokset i en boghandel i Thy, hvor jeg fik tush og glimmerlim ind med modermælken, var i praktik hos en keramiker og blev slæbt med på museer af mine skønne forældre.

Kreativitet, interessen for kunst og et liv som selvstændig var blevet plantet.

Jeg uddannede jeg mig indenfor salg- og marketing og arbejdede på diverse rejsebureauer i ind-og udland. Der var fuld fart på karrieren, herunder fem fantastiske år i Schweiz. 

Jeg stortrivedes i den benhårde business-verden og på de bonede gulve.

Hjemvendt til Danmark fik jeg tre børn på tre år og uddannede mig som lærer på Silkeborg Seminarium. Det blev til et herligt årti som underviser primært indenfor billedkunst og kreative lærerprocesser.

Jeg blev rigtig klog på læring, kreativitet og pædagogik, eller sagt med andre ord: Jeg opnåede stor erfaring som hard-core proceskonsulent!

I 2013 sagde jeg mit gode, faste job op for at tage et bakspejl i den ene hånd og et kompas i den anden. Der blev sat en ny kurs og pejlemærket blev sat ved en bachelor i billedkunst og visuel kommunikation, efterfulgt af diverse certificeringer.

Skønt, også at få papir på min viden omkring visuelle virkemidler og kommunikation, samt grafisk design, innovation og creative thinking.

Resultatet af alt dette hedder brand-ART. 

Vi forankrer virksomheders DNA, værdier og forandringsprocesser igennem kreative processer, og med et fysisk output i form af et billede, der siger mere end tusinde ord. 

- Lise Thinggaard Larsen, brand-ART

Jeg har hele livet tegnet, skrevet dagbøger, taget billeder og lavet scrapbøger.

Og heldigvis har jeg gemt det hele. For når jeg farer vild i mit eget moderne, globaliserede liv, langer jeg ud efter et kompas, som i mit tilfælde netop er mine dagbøger og billeder. Jeg bruger dette kompas til at navigere efter. Jeg kan med egne øjne læse og se, at alt det, jeg gik og lavede for mange år siden, hænger sammen med det, jeg laver i dag, og at det alt sammen giver mening. Jeg hjælper nu virksomheder med at finde deres kompas, så også de har noget at pejle efter. 

Lise Thinggaard Larsen stiftede brand-ART i 2016 og har siden hjulpet virksomhedesejere, ledere -og medarbejdere med at synliggøre og implementere virksomhedernes DNA og kerneværdier. Midlet er visuel storytelling og i kreative samarbejdsprocesser. 

Med sin mangeårige baggrund i erhvervslivet, samt sit virke indenfor billedkunst, visuel kommunikation og læring har hun skabt en unik kompetenceprofil som kunstner og proceskonsulent, med en kreativ og innovativ tilgang til virksomhedernes strategiarbejde og forretningsudvikling.

Lise Thinggaard Larsen er uddannet indenfor billedkunst -og visuel kommunikation på Århus Universitet og læreruddannet fra Silkeborg Seminarium.

Desuden er hun uddannet akademiøkonom fra Randers Erhvervsakademi.

Mere om Lise Thinggaard Larsen HER

brand-ART ApS

v/ Lise Thinggaard Larsen

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook
  • Instagram
Tilmeld nyhedsbrev

Fire gange om året deler vi nyeste viden omkring

visuel kommunikation og kreative hr-løsninger.