Samskabende workshop Klean/brand-ART, 120 x 170 cm

Jeg tænker, billedet er et vigtigt symbol på samskabelse og det kollektive geni, som er en bevægelse internt i Klean, og netop det vi gerne vil sammen med kunderne. 

  

Det var fedt, at Lise kørte hårdt på og hjalp os helt i mål, og jeg har fået helt vildt positiv feed back fra mine medarbejdere. Folk gav udtryk for, at der er nogle følelser i at have skabt billedet sammen, og på den måde var der en kraftig proces i hele dagen.

 

Der var en wow-effekt og enorm energi til den afsluttende fernisering, som jeg ikke havde set komme. Der ligger megen kraft i at have skabt billedet sammen, og at have et færdigt, mega lækkert produkt, inden vi skilles. 

 

Efterbehandlingen og den kvalitet brand-ART leverer, betyder rigtig meget. Det er på mange måder et fedt SoMe medieopslag, der skiller sig ud. Det her kan noget andet!

- Ole Østergaard, dir. Klean

Se Kleans SoMe-opslag her:

Kreativ workshop i samarbejde mellem brand-ART og Klean

Se brand-ART´s SoMe opslag her:

Brand-Art har skræddersyet en workshop med kreative værksteder for Klean. Her bliver abstrakte begreber bearbejdet både verbalt og visuelt, og kunsten bliver en katalysator i udviklingsprocessen. Lise Tinggaard har efterfølgende skabt et kunstværk til Klean

Står I også overfor store forandringer eller en skelsættende begivenhed? Sørg for rettidig omhu, og følg med HER:

"Alle kan se noget genkendeligt i billedet, som er et samlingspunkt og har stor intern værdi.

Det her er helt sit eget og meget prof."

Jacob Olsen, CEO

NRE