OM brand-ART 

Kunstgrafiker Lise Thinggaard Larsen stiftede brand-ART i 2016 og har siden hjulpet virksomhedesejere, ledere -og medarbejdere med at synliggøre og implementere virksomhedernes DNA og kerneværdier. Midlet er visuel storytelling og i kreative samarbejdsprocesser. 

Med sin mangeårige baggrund i erhvervslivet, samt sit virke indenfor billedkunst, visuel kommunikation og læring har hun skabt en unik kompetenceprofil som kunstner og proceskonsulent, med en kreativ og innovativ tilgang til virksomhedernes strategiarbejde og forretningsudvikling.

Lise Thinggaard Larsen er uddannet indenfor billedkunst -og visuel kommunikation på Århus Universitet og læreruddannet fra Silkeborg Seminarium.

Derudover har hun taget en lang række videreuddannelser og kurser indenfor det grafiske -og billedkunstneriske felt.

Mere om Lise Thinggaard Larsen HER

Jeg har hele livet tegnet, skrevet dagbøger, taget billeder og lavet scrapbøger.

Og heldigvis har jeg gemt det hele. For når jeg farer vild i mit eget moderne, globaliserede liv, langer jeg ud efter et kompas, som i mit tilfælde netop er mine dagbøger og billeder. Jeg bruger dette kompas til at navigere efter. Jeg kan med egne øjne læse og se, at alt det, jeg gik og lavede for mange år siden, hænger sammen med det, jeg laver i dag, og at det alt sammen giver mening. Jeg hjælper nu virksomheder med at finde deres kompas, så også de har noget at pejle efter. 

- Lise Thinggaard Larsen, brand-ART

brand-ART ApS

v/ Lise Thinggaard Larsen

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook
  • Instagram
Tilmeld nyhedsbrev

Fire gange om året deler vi nyeste viden omkring

visuel kommunikation og kreative hr-løsninger.