Per B

Per B,

Virksomhedsportræt. 100 x 230

Mixed media på lærred

Det har været en god proces at få trukket i nogle af alle de gamle skuffer, hvor der ligger historik, og få virksomhedens rejse visualiseret, mens tid er. Og tænk, så mange mennesker der har været med på den her rejse.

I starten kunne jeg ikke forestille mig, hvad det ville ende med, men Lise fra brand-ART har været god til fra start til slut at inddrage mig i valg af indhold, farver og så videre, og jeg er utrolig glad for det færdige resultat.

At lægge min egen, min families og virksomhedens historie ind i et billede på den måde, og kunne gå og kigge og blive mindet om det, man har opnået - det synes jeg er fedt!

Billedet giver mig mulighed for at få så mange, gode snakke med folk. Det er i høj grad en døråbner til at få styrket sine relationer.

 

Vores slogan “Per B - hele vejen” kommer virkelig til udtryk i billedet. Vejen er uendelig - ligesom billedet er uendeligt, for jeg får selv øje på nye ting hver dag. Det her billede siger mere end 1.000 ord!

- Per B Christensen, Per B Cars

PerB.logo.jpeg

Kunderne fortæller...

 

Kontakt brand-ART

Virksomhedsejer?

Mangler I at få fortalt jeres historie?

Ta' kontakt så vi kan tage en snak om hvordan vi kan få din virksomheds historie, mission og vision visualiseret i et meningsfult kunstværk. 
Værksted

KONGEremisen

Drewsensvej 3

8600 Silkeborg

tlf: +45 29 91 88 16 

Email:  info@brand-art.dk

Hjælp

Ophavsret

Persondatapolitik

Generelle Handelsbetingelser

Foredragsregler Kunst

FAQ

Nysgerrig?

Tilmeld Nyhedsbrev

  • Instagram
  • Pinterest
  • Facebook
  • LinkedIn