Glimmerlim i sutteflasken


Jeg er opvokset i en boghandel i Thy, hvor jeg fik silkepapir, tush og glimmerlim ind med modermælken. Jeg tegnede, skrev dagbøger, tog billeder og lavede scrapbøger.

Heldigvis har jeg gemt det hele, for når jeg farer vild i mit moderne, globaliserede liv, langer jeg ud efter dette kompas, som jeg kan bruge til at navigere efter. Jeg kan med egne øjne læse og se, at alt det, jeg gik og lavede for mange år siden, hænger sammen med det, jeg laver i dag.


Jeg kan se den røde tråd gennem mit liv, hvor jeg først har arbejdet ti år med salg -og marketing i det private erhvervsliv, og derefter ti år med undervisning af børn og voksne, for så at videreuddanne mig indenfor billedkunst og visuel kommunikation.

Derfor lever jeg i dag af at hjælpe virksomheder med at synliggøre deres røde tråd. Jeg laver virksomhedspotrætter.

Sammen graver vi efter guld i arkiverne og ud af kataloger, fotos, prints fra hjemmesiden osv. laver jeg et kunstværk, der visualiserer virksomhedens DNA og værdier, som de kan bruge til at navigere efter.


Men jeg laver ikke kun virksomhedsportrætter. Jeg hjælper også ledere og medarbejdere med at implementere og synliggøre deres mission, vision og værdier.

Mit sidste jobskifte kom i kølvandet på lærerlockouten. Jeg kunne ikke længere se mig selv som en del af set-uppet, og i dag praktiserer jeg den del af lærerjobbet, som jeg elsker: At lave kreative, forankrende workshops.

Det at implementere værdier kræver mere end bare tush og post-its. Det kræver kreative læreprocesser, hvor medarbejderne bruger deres sanser, reflekterer og skaber noget nyt og meningsfuldt sammen.

Det at synliggøre værdier kræver mere end bare nogle ord på en musemåtte. Det kræver faglig viden om visuelle virkemidler.

Derfor laver brand-ART workshops, der består både af en kreativ proces og et fysisk output i form af et kunstværk, som medarbejderne kan spejle sig i og bruge som kompas.


#DNA #mission #vision #værdier #synliggørelse #implementering


2 visninger0 kommentarer

"Alle kan se noget genkendeligt i billedet, som er et samlingspunkt og har stor intern værdi. Det her er helt sit eget og meget prof."

Jacob Olsen, CEO

NRE

brand-ART / KONGEremisen Drewsensvej 3 / DK-8600 Silkeborg / Tlf: +45 29 91 88 16 / Email: info@brand-art.dk / CVR 37894486

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn Social Ikon