Kunst som digital markedsføring


Det er svært at lukke øjnene for værdien af digital markedsføring, herunder social media markedsføring. Undersøgelser viser, at danskerne i gennemsnit bruger 3,5 time på Facebook, LinkedIn, Instagram eller tilsvarende sociale medier.

Men hvad fanger vores opmærksomhed, når vi scroller ned over de forskellige medier? Svaret er billeder!

Forskning viser, at man kun husker 10 % af det, man hører og 20 % af det, man læser, hvorimod 80 % af det man ser, lagres i hukommelsen. Derfor er billedlige elementer afgørende som blikfang i den digitale markedsføring.

Den digitale markedsføring og opslag på de sociale medier er nogle af de mest effektive kanaler til at få fortalt omverdenen om menneskene og værdierne bag virksomheden.

brand-ART tilbyder at lave kreativt blikfang til jeres digitale markedsføring. Når I som virksomhed bestiller et virksomhedsportræt eller en "Serious-ART workshop", får I adgang til fotos og en timelapsevideo, som brand-ART optager fra start til slut. Således kan jeres interessenter blive gjort nysgerrige

Når kunstværket og dermed time lapse videoen er helt færdig, kan videoen lægges op som en alternativ profil-film, hvor I på få minutter på kreativ vis får præsenteret virksomhedens kerneværdier, kompetencer, visioner og ikke mindst menneskene bag.

#SoMe #blikfang #markedsføring #kreativitet #profilfilm


1 visning0 kommentarer

"Alle kan se noget genkendeligt i billedet, som er et samlingspunkt og har stor intern værdi. Det her er helt sit eget og meget prof."

Jacob Olsen, CEO

NRE

brand-ART / KONGEremisen Drewsensvej 3 / DK-8600 Silkeborg / Tlf: +45 29 91 88 16 / Email: info@brand-art.dk / CVR 37894486

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn Social Ikon