Skræddersyet kunst som gave

Hvad giver en virksomhed sig selv i jubilæumsgave?

Hvordan fejrer man virksomhedens fødselsdag?

Hvordan hylder man virksomhedens grundlægger?

Hvad ønsker man sig i indflyttergave, når man flytter i nyt domicil?

Hvordan hædrer man en afgående direktør ved et generationsskifte?

I Jantelovens land er vi ikke meget for at blære os, og ofte heller ikke gode til at klappe os selv på skulderen. Men vi er alle født med et behov for anerkendelse.

brand-ART kreerer unikke virksomhedsportrætter som kan være en gave til hele virksomheden, der kan gøre alle medarbejdere glade, stolte, overraskede - ja, og måske ligefrem rørte. En gave, som giver mulighed for gode dialoger på tværs af organisationen.

Et kunstværk kan også gives som gave fra sponsorer, fra leverandører eller andre samarbejdspartnere, der har interesse i virksomheden, og som alligevel ville give nogle flasker rødvin....

brand-ART har lavet adskillige "hemmelige gaver" fra både hustruer, børn og bestyrelser, men også gaver bestilt af direktøren eller bestyrelse selv, som er blevet afsløret på "festdagen".

Ofte deltager brand-ART på selve festdagen og laver efter ønske gerne et indslag om tilblivelsen af værket i forbindelse med afsløringen.

Det er oplagt samtidig at få lavet nogle kort af værket, som efterfølgende kan bruges som takkekort.

#virksomhedsportræt #jubilæum #generationsskifte #indflyttergave #hyldest #gave


1 visning0 kommentarer

"Alle kan se noget genkendeligt i billedet, som er et samlingspunkt og har stor intern værdi. Det her er helt sit eget og meget prof."

Jacob Olsen, CEO

NRE

brand-ART / KONGEremisen Drewsensvej 3 / DK-8600 Silkeborg / Tlf: +45 29 91 88 16 / Email: info@brand-art.dk / CVR 37894486

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn Social Ikon