Visuel storytelling

Med visuel storytelling kan man formidle værdier og holdninger, som kan skabe sympati og loyalitet hos målgruppen.

Forbrugeren kan identificere sig med de kvaliteter og egenskaber, som virksomheden repræsenterer og køber ikke kun produktet, men i høj grad også den symbolværdi, som produktet og virksomheden repræsenterer.

Når vi køber bestemte produkter, sender vi signaler til omverdenen om, hvordan vi ønsker at blive set. Og når vi vælger det ene af to identiske produkter, som er omspundet af en god historie, giver det endvidere en følelse af at være en del af noget større.

Visuel storytelling er ikke kun vigtig i kampen om kunderne, men også i forhold eksisterende og kommende medarbejdere. Storytellingen kan signalere, at virksomheden er et attraktivt sted at arbejde, og kan være medvirkende til at rekruttere nye, dygtige medarbejdere.

Men hvordan får din virksomhed kommunikeret sin historie og sine værdier ud til jeres interessenter?

brand-ART skaber visuel storytelling i form af farver, fotos, grafik og collage. I ét samlet blik fortælles alt om virksomhedens DNA, vision, mission og værdier.

​Undersøgelser viser, at vi kun husker 10 % af det, vi hører og 20 % af det, vi læser. Men det ser helt anderledes ud, når vi kigger på det visuelle. Øjet fanger ubevidst langt flere budskaber, og vi husker ikke mindre end 80 % af det, vi ser.

Derfor er visuel storytelling en effektiv måde at kommunikere med omverdenen på, for som det gamle ordsprog siger: 1 billede siger mere end 1.000 ord!

En visuel værdifortælling kan være en del af jeres samlede brandingstrategi, og kan bruges såvel i den interne - som i den eksterne kommunikation.

#visuel #storytelling #branding #art


4 visninger0 kommentarer

"Alle kan se noget genkendeligt i billedet, som er et samlingspunkt og har stor intern værdi. Det her er helt sit eget og meget prof."

Jacob Olsen, CEO

NRE

brand-ART / KONGEremisen Drewsensvej 3 / DK-8600 Silkeborg / Tlf: +45 29 91 88 16 / Email: info@brand-art.dk / CVR 37894486

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn Social Ikon