silkeborg-ry golfklub

Silkeborg-Ry Golfklub

120 x 200

Mixed media på lærred

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Lise fra brand-ART. Og det har været en sjov proces at bladre alle scrapbøgerne igennem og tænke over, hvad det er, vi gerne vil vise.

Jeg har jo bare leveret billederne og collagematerialerne, og Lise har løbende sendt mig fotos af processen, så jeg har hele tiden være med på sidelinjen.

 

Den første gang jeg så billedet, blev jeg helt rørt. Der er jo en masse gamle fotos, og jeg kender dem alle sammen. Der er ikke ti personer på billedet, som jeg ikke kender. Det rørte mig virkelig.

- Anna Bramming, æresmedlem

Vi oplever, at billedet er et positivt samtaleemne blandt klubbens medlemmer, og derved med til at skabe klubbens kultur, miljø og fællesskab.

 

Jeg ser billedet som en forlængelse af alle de tavler med hole-in-one golfbolde og klubmestre igennem tiden, der hænger i loftet og på væggene i klubhusets restaurant.

 

Det fortæller alt sammen en stolt historie. Og billedet er en del af vores historiefortælling, som en af de gamle golfklubber i Danmark.

- Mads Faber, golfmanager

download (2).jpeg
 

Kontakt brand-ART

Virksomhedsejer?

Mangler I at få fortalt jeres historie?

Ta' kontakt så vi kan tage en snak om hvordan vi kan få din virksomheds historie, mission og vision visualiseret i et meningsfult kunstværk. 
Værksted

KONGEremisen

Drewsensvej 3

8600 Silkeborg

tlf: +45 29 91 88 16 

Email:  info@brand-art.dk

Hjælp

Ophavsret

Persondatapolitik

Generelle Handelsbetingelser

Foredragsregler Kunst

FAQ

Nysgerrig?

Tilmeld Nyhedsbrev

  • Instagram
  • Pinterest
  • Facebook
  • LinkedIn