SILKEBORG-RY

  GOLFKLUB

Silkeborg-Ry-Golfklub_50aars-jubilaeum_k
Silkeborg-Ry Golfklub´s 50-års jubilæumsportræt, 120x200 cm

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Lise fra brand-ART. Og det har været en sjov proces at bladre alle scrapbøgerne igennem og tænke over, hvad det er, vi gerne vil vise.

Jeg har jo bare leveret billederne og collagematerialerne, og Lise har løbende sendt mig fotos af processen, så jeg har hele tiden være med på sidelinjen.

 

Den første gang jeg så billedet, blev jeg helt rørt. Der er jo en masse gamle fotos, og jeg kender dem alle sammen. Der er ikke ti personer på billedet, som jeg ikke kender. Det rørte mig virkelig.

- Anna Bramming, æresmedlem

Vi oplever, at billedet er et positivt samtaleemne blandt klubbens medlemmer, og derved med til at skabe klubbens kultur, miljø og fællesskab.

 

Jeg ser billedet som en forlængelse af alle de tavler med hole-in-one golfbolde og klubmestre igennem tiden, der hænger i loftet og på væggene i klubhusets restaurant.

 

Det fortæller alt sammen en stolt historie. Og billedet er en del af vores historiefortælling, som en af de gamle golfklubber i Danmark.

- Mads Faber, golfmanager

"Alle kan se noget genkendeligt i billedet, som er et samlingspunkt og har stor intern værdi. Det her er helt sit eget og meget prof."

Jacob Olsen, CEO

NRE

brand-ART / KONGEremisen Drewsensvej 3 / DK-8600 Silkeborg / Tlf: +45 29 91 88 16 / Email: info@brand-art.dk / CVR 37894486

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn Social Ikon