VIRKSOMHEDSPORTRÆT

- et billede, der siger mere end 1.000 ord...

brand-ART´s  virksomhedsportræt er et stort kunstværk på lærred, der på innovativ vis kommunikerer jeres fortid, nutid,- og fremtid.

Vi printer tekster og billeder ud fra jeres hjemmeside og finder nyt såvel som gammelt "collagemateriale" i form af artikler, kataloger, annoncer, logoer, fotos, ordrebekræftelser, prislister mm., som vi bearbejder med et professionelt, billedekunstnerisk blik.

Vi arbejder i et mix af farver, fotos, grafik og collage og kan i takt med at forretningen udvikler sig over tid tilføje nyt indhold til det dynamiske kunstværk.

Det originale kunstværk kan hænge centralt i jeres foyer eller personalestue og være omdrejningspunkt for mange dybe tanker og samtaler blandt ledere, medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder.

Vi producerer en time-lapse-video af tilblivelsesprocessen, og kan skabe en utraditionel profilfilm, der kan supplere den traditionelle markedsføring og være et anderledes opslag på de sociale medier.

Mangler I en jubilæums, eller fødselsdagsgave?

Ønsker I at give et skulderklap til grundlæggere og medarbejdere?

Dyrker I virksomhedens kultur, historie og DNA?

Har I brug for blikfang og innovative kommunikationskanaler?

I får:

 • Formidling af stolthed, ånd, DNA, historie og den røde tråd i virksomhedens egne farver, fotos, grafik og collagematerialer

 • Synliggørelse og forankring af kultur, mission, vision og værdier

 • Hyldest til grundlægger/medarbejdere, fx i anledning af jubilæum, fødselsdag, generationsskifte, fusion eller nyt domicil

 • Nytænkende blikfang på sociale medier, messer og markedsføringsmaterialer

 • Spejlbillede og mulighed for refleksion over fortid, nutid og fremtid

I får:

Se procesfilm her:

Det siger kunderne:

I bidrager med:

 • Information om DNA, kultur, mission, vision, strategi og værdier

 • Collagematerialer i original eller print

        1. DESIGNPROCES

 • Researche på DNA, kultur, mission, vision og strategi

 • Vurdere placering, størrelse, format, komposition og farver

 • Udvælge collagematerialer

 • Lave skitseforslag og evt. tilrettelser

        2. PRODUKTION​

 • Forbehandle lærred og collagematerialer

 • Opbygge baggrund, mellemgrund og forgrund i farver, fotos, grafik og collage

 • Efterbehandle kunstværk

 • Løbende levere fotos og information vedr. tilblivelsesproces

 • Evt. for-fernisering hos brand-ART

Proces:

        3. AFSLUTNING

 • Evt. levering af kunstværk

 • Evt. artist talk/afsløring af kunstværk

Erik Isager, tidl. hovedformand SIF om samarbejdet med brand-ART

Det er vigtigt for en klub, at man holder ved historien, så det ikke går i glemmebogen.

Jeg tror, at de der kommer efter os godt vil vide noget om historien, og så er Lise´s billede en fremragende måde at få det fortalt på og sikret, at ånden bliver givet videre til de næste generationer.

- Finn Mølgaard, Æresmedlem SIF

Man kan spejle sig selv og forstå Riisfort på en helt anden måde end bare gennem produkter. Det er et familiealbum på den gode måde, hvor jeg først og fremmest ser de mange fotos, men man kan også fordybe sig i en hel masse andet. 

Jeg kan godt lide, at vi sætter ansigt på alle de fantastiske medarbejdere, der har været – eller stadig er en del af Riisfort-familien.

- Jan Svendsen, dir. Riisfort

Vi oplever, at billedet er et positivt samtaleemne blandt klubbens medlemmer, og derved med til at skabe klubbens kultur, miljø og fællesskab. Det fortæller alt sammen en stolt historie. Og billedet er en del af vores historiefortælling, som en af de gamle golfklubber i Danmark.

Det har været rart, at Lise fra brand-ART lige fra starten af, arbejdede meget struktureret.

Hun har været god til at inddrage os og diskutere farver, symboler, indhold osv. samtidig med, at hun under hele processen har sendt os statusbilleder.  Der har hele tiden været overblik og styr på tingene, og hun har sørget for, at vi fik det output, vi gerne ville have.

- Marie Thygesen, Thygesen Textile Group

- Mads Faber, Silkeborg-Ry Golfklub

At lægge min egen, min families og virksomhedens historie ind i et billede på den måde, og kunne gå og kigge og blive mindet om det, man har opnået - det synes jeg er fedt!

Billedet giver mig mulighed for at få så mange, gode snakke med folk. Det er i høj grad en døråbner til at få styrket sine relationer.

- Per B Christensen

Hele skolen var spændt på at se billedet, og wauh - sikke et skilderi! Billedet hænger et centralt sted på vores skole og er genstand for mange minder, især blandt nuværende og tidligere elever, som kommer i uddannelse igen eller er på efteruddannelse.

- Ketty Avbæk Larsen,

  Social- og sundhedsskolen Aabenraa

Når jeg viser nye medarbejdere, kunder eller leverandører rundt, ender vi altid ved portrættet, for det er lettere at fortælle om firmaet, når man står overfor nogle billeder.

Vi har fået lavet portrættet på et kort, som vi bruger til reception, og når vi giver firmagaver. Vi har også lagt det på de sociale medier i forbindelse med vores jubilæum, så billedet er på den måde en god og lidt anderledes reklame for os.

Det har været sundt for os, at vi skulle finde gamle billeder frem og rydde op i arkiverne. For vi har i løbet af årene gemt en masse ting væk, som vi ikke lige vidste, hvor var blevet af, og det er nu alt sammen blevet en del af brand-ART´s billede. Det vækker en masse gode minder og giver anledning til lige at stoppe op, inden vi hurtigt er på vej videre til i morgen.

- Maj Gjerulff

brand-ART ApS

v/ Lise Thinggaard Larsen

 • LinkedIn Social Ikon
 • Facebook
 • Instagram
Tilmeld nyhedsbrev

Fire gange om året deler vi nyeste viden omkring

visuel kommunikation og kreative hr-løsninger.